2109018533 Αμβροσίου Φραντζή 75, Νεος Κόσμος fordgalakos@gmail.com
hero image


 

Αφοί Γαλάκου
Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Ford - Εμπόριο Αυτοκινήτων - Ειδικά Project - Απόσυρση Οχημάτων - Νέος Κόσμος Αττική

 

Το 1984 στο Νέο Κόσμο της Αθήνας, δύο αδέλφια, ο Πέτρος και ο Σταμάτης Γαλάκος, ξεκίνησαν σε ένα μικρό μαγαζί. Με πάθος και αφοσίωση στον κλάδο, αρχικά ξεκίνησαν με το εμπόριο ανταλλακτικών  ford αυτοκινήτων, αλλά δεν σταμάτησαν εκεί. Με το πέρασμα των χρόνων, η εταιρεία μας αναπτύχθηκε προσφέροντας ακόμα πιο πολλές λύσεις σε γνήσια και aftermarket ανταλλακτικά ford. Διευρύνθηκε επίσης και στις πωλήσεις μεταχειρισμένων οχημάτων, ανοίγοντας  μεγάλο υποκατάστημα σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στα Σπάτα και κατάφερε με την προτίμηση και εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια να φτάσει το όνομα της  σε κάθε σημείο της Ελλάδας και να αγγίξει την κορυφή του κλάδου των ανταλλακτικών και του αυτοκινήτου. 

Η Αποστολή μας
Σήμερα, η αποστολή μας είναι ακόμα πιο σαφής: να είμαστε ο σύντροφός σας στον χώρο των αυτοκινήτων και των ανταλλακτικών Ford, να σας προσφέρουμε γρήγορες, αξιόπιστες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις  χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης. Δεσμευόμαστε για υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης, βοηθώντας τους πελάτες μας να βρουν τα ανταλλακτικά ή το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες  τους  δίνοντας  άμεση λύση στο πρόβλημα τους.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια και την προτίμηση σας  να είστε μέρος της ιστορίας μας.

 

 

 

     
     
 

Τι προσφέρουμε

    • Πώληση Ανταλλακτικών Ford
Στην FORD PARTS ΓΑΛΑΚΟΣ παρέχουμε γνήσια μεταχειρισμένα - καινούργια αυθεντικά ανταλλακτικά Ford, καθώς και ποιοτικά aftermarket και ιμιτασιόν προϊόντα, ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και στον προϋπολογισμό σας.

    1. Ηλεκτρικά Μέρη: Από μπαταρίες και αντιστάσεις έως αντλίες και δυναμό, έχουμε τα ηλεκτρικά μέρη που χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας.
    2. Μηχανικά Μέρη: Κινητήρες, σασμάν, αναρτήσεις, φρένα , σύστημα ψύξης και πολλά άλλα μηχανικά ανταλλακτικά, όλα σε υψηλή ποιότητα.
    3. Φανοποιΐα: Ανανεώστε την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας με φανάρια, πόρτες προφυλακτήρες  και άλλα προϊόντα φανοποιΐας.
    4. Ζάντες: Επιλέξτε ανάμεσα σε μια ποικιλία από στυλ και μεγέθη ζαντών για το εξωτερικό του αυτοκινήτου σας.
    5. Κινητήρες Αυτοκινήτων: Παρέχουμε επίσης κινητήρες αυτοκινήτων, είτε ανακατασκευασμένους είτε μεταχειρισμένους ελεγμένους , ώστε να είμαστε σίγουροι για την  άριστη κατάσταση τους.

    • Δυνατότητα Πανελλαδικής Αποστολής
Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε όπου και αν βρίσκεστε σε όλη την Ελλάδα! Αποστέλλουμε τα ανταλλακτικά ford oπου χρειάζεστε για το ΙΧ ή το Επαγγελματικό ford αυτοκίνητό σας.

    • Πωλήσεις – Αγορές Μεταχειρισμένων Αυτοκίνητων
Η εταιρεία μας είναι εδώ για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας σχετικά με αυτοκίνητα. Διαθέτουμε μια εξαιρετική συλλογή ε προσφορές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων  που έχουν υποστεί αυστηρό έλεγχο, ώστε να διασφαλίσουμε την ποιότητά τους.

Επίσης αγοράζουμε τα παλιά αυτοκίνητά σας, προσφέροντας ανταγωνιστική αμοιβή, βοηθώντας σας να ανανεώσετε το αυτοκίνητό σας προσφέροντας μια φιλική λύση προς το περιβάλλον εχώντας δημιουργήσει συνεργασίες με εξουσιοδοτημένες ανακυκλώσεις.