2109018533 Αμβροσίου Φραντζή 75, Νεος Κόσμος fordgalakos@gmail.com

Αφοί Γαλάκου Ο.Ε.
Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Ford - Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Ford - Aftermarket Ανταλλακτικά Ford
- Πωλήσεις Αυτοκινήτων - Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα  - Νέος Κόσμος Αττική

Με εμπειρία από το 1984, η Αφοί Γαλάκου ΟΕ δραστηριοποιείται με κύριο αντικείμενο την πώληση γνήσιων μεταχειρισμένων – καινούργιων και after market ανταλλακτικών Ford στην Αθήνα, καθώς και τις πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας Ford Γαλάκος παρέχει την απαραίτητη συμβουλευτική για να επιλέξετε το σωστό ανταλλακτικό που καλύπτει τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας. Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος της επιτυχίας μας και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά για εσάς και το αυτοκίνητό σας.

 

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Ford

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Ford

Με μια εκτενή ποικιλία προϊόντων που περιλαμβάνει γνήσια, μεταχειρισμένα, καινούργια και aftermarket ανταλλακτικά, καλύπτουμε ευρεία γκάμα αναγκών σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων Ford.

Περισσότερα
Εμπόριο Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων

Εμπόριο Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων

Τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που προσφέρουμε είναι προσεκτικά επιλεγμένα και υποβλήθηκαν σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας.

Περισσότερα
Ειδικά Project

Ειδικά Project

Είμαστε η ομάδα που εξειδικεύεται στη δημιουργία εξαιρετικών ειδικών project αυτοκινήτων που ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές ανάγκες και προδιαγραφές.

Περισσότερα
ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ Στείλτε μας φωτογραφίες και στοιχεία αυτοκινήτου μέσω Viber για άμεση εκτίμηση και προσφορά του οχήματος σας. Επικοινωνήστε στο: 6938408628

Περισσότερα