2109018533 Αμβροσίου Φραντζή 75, Νεος Κόσμος fordgalakos@gmail.com
hero image


 

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Ford 
Αφοί Γαλάκου - Εμπόριο Αυτοκινήτων - Ειδικά Project - Απόσυρση Οχημάτων - Νέος Κόσμος Αττική

 

Με περίσσεια υπερηφάνεια και πάνω από τριάντα χρόνια εμπειρίας στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου, η εταιρεία "Αφοί Γαλάκου" έχει καθιερωθεί ως μια από τις πλέον αξιόπιστες και εξειδικευμένες επιχειρήσεις στον χώρο των ανταλλακτικών για αυτοκίνητα Ford.

Η ιστορία μας ξεκίνησε το 1982 και από τότε έχουμε αφιερώσει την επιχείρηση μας στην προμήθεια αυθεντικών και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών Ford. Με μια πλούσια γκάμα προϊόντων που καλύπτει τόσο τις ανάγκες των ιδιοκτητών ΙΧ αυτοκινήτων όσο και των επαγγελματικών μοντέλων Ford, έχουμε αποδειχθεί η επιλογή που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας για τη σωστή επιλογή ανταλλακτικών που καλύπτουν τις ανάγκες τους, εστιάζοντας στην ποιότητα και την ικανοποίησή σας. Κάθε μήνα, προσφέρουμε ειδικές προσφορές σε επιλεγμένα ανταλλακτικά, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερο.

Οι κωδικοί των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών που διαθέτουμε, στις εγκαταστάσεις μας στον Νέο Κόσμο, αφορούν μηχανικά, ηλεκτρικά και ανταλλακτικά φανοποιείας. Είμαστε αποφασισμένοι να σας παρέχουμε ό,τι χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας, ανεξάρτητα από το μοντέλο.

Το έμπειρο προσωπικό μας γνωρίζει άριστα όλα τα μοντέλα της Ford και είναι έτοιμο να βρεί λύση για οποιαδήποτε ανάγκη σας. Εγγυόμαστε όχι μόνο την ποιότητα των ανταλλακτικών μας αλλά και ανταγωνιστικές τιμές που θα σας ενθουσιάσουν.

Και το καλύτερο; Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε πελάτες ανά την Ελλάδα! Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, αποστέλλουμε τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε για το ΙΧ ή το επαγγελματικό σας αυτοκίνητο Ford, με αντικαταβολή. Η αξιοπιστία και η εξυπηρέτηση μας διασφαλίζεται, ενώ σας προσφέρουμε την ευκαιρία να διατηρήσετε το Ford σας σε άριστη κατάσταση.

Επιλέξτε την εμπειρία και την αξιοπιστία των Αφοί Γαλάκου για τα ανταλλακτικά του Ford σας. Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε και να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας με επαγγελματισμό και πάντα με το χαμόγελο!

 

 


Πατώντας στην παρακάτω εικόνα θα οδηγηθείτε κατευθείαν στην λίστα ανταλακτικών μας στο car.gr